TOLE

Zoveel meer dan vuur, openhaard, …

Tole vuurhaard, barbecue

Het creatief ontwerp van de Tole vuurhaard is ontworpen en geproduceerd in België. De keuze van traditionele  en duurzame materialen getuigd van goede smaak en durf. Het gebruikte Cortenstaal veranderd mee met de seizoenen en verkrijgt na verloop van tijd zijn wondermooie platenatglans.

TOLE Tuinvuur K60

De geur van een houtvuur…
De gezelligheid van een open haard…
De charme van een barbecue met tal van toepassingen en  mogelijkheden van een outdoor keuke.

Tole Houtopslag B60

Deze handige houtopslag sluit perfect aan bij het design van onze K60. Samen met de Tole K60 vormen ze het perfecte paar voor uw tuindecoratie.

Tole Vuurkorf S35

Deze vuurkorf is ideaal om een warme en gezellige sfeer te creëren met een uitstekend gebruiksgemak. Met zijn pure lijnen en edele grondstoffen vormt hij een decoratieve must voor elke buitenruimte.

TUINVUUR – HAARD

Tole

De Tole K60 is een tuinvuur dat alle aandacht tijdens het  buitengebeuren naar zich toe zuigt. En terecht ook, want de Tole K60 is niet alleen buitengewoon mooi om naar te kijken, hij weet z’n toeschouwers ook te verwarmen, en dit de vier seizoenen lang.

Multifunctioneel is ie, deze prachtige tuinhaard… Immers, hij is voorzien van alle denkbare opties die het mogelijk maken voor een grill, plancha, wok of raclette… Maar misschien komt ie toch het meest tot z’n recht als simpel sfeervuur.

Tole K60 uitbreiding en accessoires

Dientafeltje

Een perfecte aanvulling van de K60 vuurhaard. Ideaal voor de “mise en place”.

Grillen

Wie geniet er niet van een lekker stukje vlees? Deze bakplaat voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers. De plaat is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal, is voorzien van afneembare handgrepen en is tevens zeer gemakkelijk in onderhoud.

Raclette

Koude winteravond ? Niets is gezelliger dan tafelen onder het genot van een heerlijke raclette en een glaasje wijn. Raclette op zijn best!

Teppanyaki

De gezonde hype uit Japan! Met teppanyaki creëert u wonderen. Schaaldieren, vis, vlees of groente … Laat u meevoeren door de smaken van de Oosterse keuken.

Wokken

In tijdsnood …? Geen inspiratie …? Wokken is simpel en snel. Bak of stoof vlees, vis of groenten en smullen maar. Ontdek de heerlijke en mysterieuze Aziatische keuken bij u thuis! Daar waar men het niet verwacht! 

Top

HOUTOPSLAG

Tole

Deze handige houtopslag sluit perfect aan bij het design van onze K60. Samen met de Tole K60 vormen ze het perfecte paar voor uw tuindecoratie.

VUURKORF

Tole

De S-35 Braséro is een compacte lichte en gemakkelijk verplaatsbare tuinhaard. Deze vuurkorf is ideaal om – wanneer dan ook – een warme en gezellige sfeer te creëren en biedt tevens een uitstekend gebruiksgemak. Met zijn uitgepuurde lijnen en edele grondstoffen vormt hij een decoratieve must voor elke  buitenruimte.

Top