BUITENKOKEN

 

Buiten koken is gezellig met de vrienden en familie ontspannen lekker eten en drinken. Voor het barbecueën kan je werken met houtskool, hout, elektriciteit of gas toestellen. Wij opteren voor de gezondste en eenvoudigste, meest gebruiksvriendelijke wijze om tot een perfect eindresultaat te komen. Een Barbecue met gas, houtskool of elektriciteit vormt geen enkel nadeel, heeft als resultaat dezelfde smaken. Het koken in openlucht geniet steeds meer interesse, zowel in de zomer als in de winter kan je nu buiten koken.

 

Cooxs buitenkeuken

COOXS buitenkeukens

Het Buitenhuis uit Dendermonde is trots om de exclusieve distributeur te zijn van de klassevolle COOXS buitenkeukens in België. COOXS is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige buitenkeukens die ontworpen zijn om de buitenruimte te verrijken en het buitenleven te verbeteren. Door hun esthetische uitstraling en duurzaamheid zijn COOXS buitenkeukens de perfecte aanvulling op elk terras of tuin.

BartsFoodFactory buitenkeuken

Barts Food Factory is een buitenkeuken van beton dat op verschillende manieren samengesteld kan worden en zo een keukenblok vormt van verschillende lengtes en hoogtes. Bij de  buitenkeuken is er de mogelijkheid om opbergkasten en accessoires toe te voegen voor een extra persoonlijke kookervaring.

Indu+

Noem het mobiele kookeilanden, buitenkeukens op wieltjes, rollende outdoor kitchens. Eén ding is zeker: je kan in stijl buiten koken waar je maar wil! Alle elementen werden zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat deze trolley kan gecombineerd worden met verschillende kookplaten en accessoires naar keuze.

Ofyr

OFYR is een functioneel kunstwerk met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een barbecue en past perfect in elke omgeving. Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert de Ofyr in een warme, gastvrije plek om te koken en gasten te vermaken.

Tole

Het tuinvuur van Tole kan je gebruiken als gezellige tuinhaard in de tuin of op het terras. Met een extra uitbreiding van een grillplaat, teppanyaki of raclette set is het zelf een heuse  barbecue. Van het aperitief tot het dessert, er is aan alle details gedacht!

Wwoo buitenkeuken

De buitenkeuken van WWOO is een trendy en toch tijdloze buitenkeuken die je geheel naar eigen smaak, wens en budget samenstelt. Met een hoge achterwand of juist wat lager, antraciet of lichtgrijs. Uitbreiden kan naar eigen wens, bijvoorbeeld met de Big Green Egg, Forge Adour planchaof een RVS wasbak.

Traeger Grills – The original

In tegenstelling tot een barbecue op gas of houtskool zal een TRAEGER PELLETGRILL DE MANIER WAAROP JE KOOKT VOORGOED VERANDEREN. Met een Traeger krijg je de ambacht van de smaak onder de knie. Houtgestookt koken smaakt beter dan met houtskool of gas. Voed je honger naar nieuwe en unieke smaken en ontdek de eindeloze mogelijkheden.