BUITENKOKEN

 

Buiten koken is gezellig met de vrienden en familie ontspannen lekker eten en drinken. Voor het barbecueën kan je werken met houtskool, hout, elektriciteit of gas toestellen. Wij opteren voor de gezondste en eenvoudigste, meest gebruiksvriendelijke wijze om tot een perfect eindresultaat te komen. Een Barbecue met gas, houtskool of elektriciteit vormt geen enkel nadeel, heeft als resultaat dezelfde smaken. Het koken in openlucht geniet steeds meer interesse, zowel in de zomer als in de winter kan je nu buiten koken.

 

Napoleon

Dankzij de Napoleon barbecues, kan iedereen gerechten, zelfs de meest eenvoudige, naar een hoger niveau brengen. Een gegrilde steak wordt nog sappiger en smeuïger… dat een restaurant u maar eens probeert na te doen.

Big Green Egg

De Green Egg oogt zeer mooi dankzij zijn doordacht design, het ontwerp van het “EI” , “Kamado” zorgt ervoor dat de barbecue ook perfect fungeert als oven. De smaak en de kwaliteit word gegarandeerd door het Open flavor label van de Big Green Egg houtskool.

Forge Adour

Bakken op de Forge Adour plancha… een groeiend succes, je gebruikt de plancha voor bakken en braden. Heerlijk voor zowel vlees, vis, groenten en mosselen. Weinig kuiswerk is een extra motivatie tegenover de traditionele gas of houtskoolbarbecue.

Wwoo buitenkeuken

De buitenkeuken van WWOO is een trendy en toch tijdloze buitenkeuken die je geheel naar eigen smaak, wens en budget samenstelt. Met een hoge achterwand of juist wat lager, antraciet of lichtgrijs. Uitbreiden kan naar eigen wens, bijvoorbeeld met de Big Green Egg, Forge Adour planchaof een RVS wasbak.

BartsFoodFactory buitenkeuken

Barts Food Factory is een buitenkeuken van beton dat op verschillende manieren samengesteld kan worden en zo een keukenblok vormt van verschillende lengtes en hoogtes. Bij de  buitenkeuken is er de mogelijkheid om opbergkasten en accessoires toe te voegen voor een extra persoonlijke kookervaring.

Traeger Grills – The original

In tegenstelling tot een barbecue op gas of houtskool zal een TRAEGER PELLETGRILL DE MANIER WAAROP JE KOOKT VOORGOED VERANDEREN. Met een Traeger krijg je de ambacht van de smaak onder de knie. Houtgestookt koken smaakt beter dan met houtskool of gas. Voed je honger naar nieuwe en unieke smaken en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Indu+

Noem het mobiele kookeilanden, buitenkeukens op wieltjes, rollende outdoor kitchens. Eén ding is zeker: je kan in stijl buiten koken waar je maar wil! Alle elementen werden zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat deze trolley kan gecombineerd worden met verschillende kookplaten en accessoires naar keuze.

Ofyr

OFYR is een functioneel kunstwerk met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een barbecue en past perfect in elke omgeving. Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert de Ofyr in een warme, gastvrije plek om te koken en gasten te vermaken.

Tole

Het tuinvuur van Tole kan je gebruiken als gezellige tuinhaard in de tuin of op het terras. Met een extra uitbreiding van een grillplaat, teppanyaki of raclette set is het zelf een heuse  barbecue. Van het aperitief tot het dessert, er is aan alle details gedacht!

Schrijf je in voor onze workshop

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons workshops te ontvangen.

Je bent met succes geabonneerd