ALFA FORNI

Hout- en pizzaoven

Ontdek de beste houtgestookte ovens ooit.

Als u op zoek bent naar de beste houtgestookte buitenoven en pizzaoven , hebben wij de juiste oplossing voor u. Alfa Forni houtovens zijn gemaakt voor mensen die houden van traditionele smaak en een echte superieure kookervaring willen proberen.

Zeg niet zomaar pizzaoven tegen deze Alfa Forni houtovens. Je kan deze houtovens gebruiken om brood, gebak, vis, vlees,… te bereiden. Dit op traditionele Italiaanse wijze met hout en/of gas.

De Forninoxtm technologie die gebruikt word bij de Alfa forni houtoven weerspiegelt een evolutie op basis van de traditionele houtoven. Deze uitvinding is een compleet Italiaanse technologie. Het klassieke vuurvaste gewelf werd vervangen door een geïsoleerd roestvrij stalen gewelf, dat hoge baktemperaturen garandeert in zeer korte tijd (350°c na 15 minuten stoken). De modellen zijn strak van desing en voorzien van handige wielen, waardoor ze licht verplaatsbaar zijn. De bodem is van traditioneel vuurvast materiaal en garandeerd u van de unieke bakeigenschappen die de houtoven tot één van de oudste systemen voor culinaire kunst maken.

Ciao één ontwerp drie maten

De Ciao biedt een oplossing voor alle ruimten, De vuurvaste bakbodem, het roestvrij stalen gewelf en de deur met kijkvenster. De Alfa Ciao is de ideale houtoven voor pizza’s, brood, gebraden vlees, gemengde grills (vlees, vis, groenten).
Deze houtoven heeft alle eigenschappen die een houtvuur kunnen bieden.

5 minuti

De eerstgeborene in de roestvrij stalen reeks. Dankzij het eenvoudige en meteen kook klaar design is het de enige echte en meest geliefde oven onder onze klanten. Klaar voor de eerste pizza na 5 Minuten stoken, compact en snel te verplaatsen met zijn handige wielen. De 5 Minute is het antwoord op al uw wensen.

4 Pizze

Iedereen heeft het over het ontwerp en de prestaties van onze 4 Pizze. Het is onze bestseller,
wereldwijd. De legplanken aan de zijkanten en de haken voor de pizza scheppen maken het een
praktisch toestel, comfortabel in gebruik. De 4 Pizze is ideaal voor iedereen die houdt van koken
op hout.

CIAO

Alfa Forni

Ciao een houtoven die overal past.

De rvs houtoven ‘Ciao’ van het Italiaanse merk Alfa Forni is een stijlvolle en compacte houtoven. Perfect voor in je tuin, op een terras of op je balkon. De oven is makkelijk te verplaatsen dankzij de twee wieltjes. In slechts 15 minuten is de oven op temperatuur en klaar om pizza’s te bakken of om heerlijke vlees- en visgerechten of ovenschotels te maken. Je kan ook heerlijke taarten of broden bakken in deze houtoven.

Ciao is verkrijgbaar in 3 kleuren:

5 MINUTI

Alfa Forni

De enige echte

De eerstgeborene in de roestvrij stalen reeks. Dankzij het eenvoudige en meteen kookklaar design is het de enige echte meest geliefde oven onder onze klanten. Klaar voor de eerste pizza na 5 Minuten stoken, compact en snel te verplaatsen met zijn handige wielen. De 5 Minute is het antwoord op al uw wensen.

4 PIZZE

Alfa Forni

De wereldwijde bestseller

Iedereen heeft het over het ontwerp en de prestaties van onze 4 Pizze. Het is onze bestseller wereldwijd. De legplanken aan de zijkanten en de haken voor de pizza scheppen maken het een
praktisch toestel, comfortabel in gebruik.
De 4 Pizze is ideaal voor iedereen die houdt van koken op hout.