BARTS OUTDOOR KITCHEN
betonnen buitenkeuken

Barts Outdoor Kitchen buitenkeuken

De ‘Barts Outdoor Kitchen’ is geboren uit de ambitie van het buitenleven en koken. Bart ontwierp het product met de gedachte om een mooi en functioneel concept te creëren waarbij de beleving van buiten koken centraal staat.

 Het modulaire concept van Barts Outdoor Kitchen is uniek en zit eenvoudig in elkaar. Elke buitenkeuken wordt met de hand geproduceerd met oog voor kwaliteit en afwerking. De ‘Barts Outdoor Kitchen’ buitenkeuken kan op vele manieren worden toegepast door zijn duurzaamheid en het gebruik van hoogwaardige producten. De modules van ‘Barts Outdoor Kitchen’ zijn makkelijk te combineren zodat je voor jezelf het optimale opstelling kunt maken en uitbreiden met verschillende producten zoals een Green Egg, Napoleon barbecue, Forge Adour placha of een spoelbak, je bedenkt het maar. Het is daarnaast ook een fantastisch leuk product om mee bezig te zijn omdat het uiteindelijk heerlijk is om in de zomer met een biertje of een goed glas wijn op een comfortabele manier eten te bereiden voor uw gasten en uzelf.

Classic serie

De ‘Classic serie’ is samengesteld uit losse modules die eenvoudig opgestapeld en naast elkaar neergezet worden. Hierdoor is het mogelijk om verschillende hoogtes en breedtes te creëren van 150 tot wel 600 cm breed. Naar wens kunnen er werkbladen op iedere willekeurige positie toegevoegd, of juist weggelaten worden.

Cabin serie

De ‘Cabin serie’ is benoemd naar de frames “opbergvakken” die kunnen worden toegevoegd in het. Door het combineren van deze opbergvakken met de betonnen modules, ontstaat er een speels geheel waardoor de betonnen modules elkaar kunnen overlappen. Hiermee krijgt het concept een extra dimensie waarmee een veelvoud aan combinaties mogelijk is.

CLASSIC

Barts Outdoor Kitchen

Wallo Serie Eenvoud en rust

De Classic serie is samengesteld uit losse modules die eenvoudig opgestapeld en naast elkaar neergezet worden. Hierdoor is het mogelijk om verschillende hoogtes en breedtes te creëren van 150 tot wel 600 cm breed. Naar wens kunnen er werkbladen op iedere willekeurige positie toegevoegd, of juist weggelaten worden. Wij bieden u een aantal voorbeeld buitenkeukens aan waarop u zelf of samen met ons op verder kunt ontwerpen.

In de samenstellingen van ‘Wallo’ is het mogelijk om diverse barbecues, grills of wokbranders te integreren. Ook is het mogelijk om een spoelbak toe te voegen in het werkblad. Zo ontstaat er een zeer complete buitenkeuken die weinig ruimte inneemt.

De Classic serie kenmerkt zich door de rustige lijnen en eenvoud. Hierdoor is deze serie overal inzetbaar van moderne tot landelijke stijl. De Classic serie is ook gemakkelijk te combineren met de Cabin serie.

Classic 150

De ‘Classic 150’ is het basismodel van het Barts Outdoor Kitchen’ concept. Het is een complete keuken met veel opbergruimte en is voorzien van een boven-element waardoor er een sterke hoogte-/breedteverhouding ontstaat van de keuken. Tussen de twee werkbladen kunt u uw producten opbergen of tijdens het koken wegleggen. Het is ook mogelijk hier houten kratten met uw kookgerei kwijt te kunnen. Zo staat alles netjes opgeborgen en droog.

Classic 300

De ‘Classic 300’ is een buitenkeuken waar twee ‘Wallo 150’ modellen gecombineerd worden. Daarbij is er een niveau bovenop gezet om de juiste hoogte-/breedteverhouding te bereiken. Hierdoor wordt het mogelijk bovenbladen toe te voegen bovenin de keuken voor extra opslag. In alle modellen kunnen verschillende barbecue en/of een spoelbak verwerkt worden.

Classic 450

Door meerdere samenstellingen van de ‘Classic 150’ te koppelen, is het mogelijk om de volledig breedte aan te passen. Hier zijn 3 van deze samenstellingen gecombineerd waardoor er een geheel ontstaat van 450 cm breed. De totale hoogte van deze samenstelling is opgebouwd tot 150 cm.

De gebruiker kiest waar werkbladen en bovenbladen worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om barkrukken en andere accessoires toe te passen in het ontwerp.

CABINE

Barts Outdoor Kitchen

Cabin Serie Eenvoud en rust

 De Cabine serie is samengesteld uit losse modules die eenvoudig opgestapeld en naast elkaar neergezet worden. Hierdoor is het mogelijk om verschillende hoogtes en breedtes te creëren van 150 tot wel 600 cm breed. Naar wens kunnen er werkbladen op iedere willekeurige positie toegevoegd, of juist weggelaten worden. Wij bieden u een aantal voorbeeld buitenkeukens aan waarop u zelf of samen met ons op verder kunt ontwerpen.

 In de samenstellingen van Cabin is het mogelijk om diverse barbecues, grills of wokbranders te integreren. Ook is het mogelijk om een spoelbak toe te voegen in het werkblad. Zo ontstaat er een zeer complete buitenkeuken die weinig ruimte inneemt.

 De Wallo serie kenmerkt zich door de rustige lijnen en eenvoud. Hierdoor is deze serie overal inzetbaar van moderne tot landelijke stijl. De Cabin serie is ook gemakkelijk te combineren met de Classic serie.

Cabin 200A

Deze veelgebruikte combinatie biedt ruim voldoende

Door de positie van het grote frame onderin het meubel straalt deze keuken meer rust uit. Het lijnenspel aan de achterzijde van de keuken is een verrassend detail. Hierdoor is deze samenstelling prachtig om vrij in de ruimte te plaatsen.

In alle modellen is het mogelijk om een spoelbak en/of een barbecue te verwerken.

 

Cabine B

Cabin 200B

De Cabin 350b combineert de praktische indeling van de Wallo 150 met de ruimte en stijl van de Cabin 200a. De betonnen elementen en opbergvakken zijn door elkaar gehusseld, waardoor de bladen speels verspringen en overlappen.

De scheidingslijn tussen de 2 modules Wallo en Cabin is onzichtbaar.
Een extra niveau behoort ook tot de opties, waardoor je je buitenkeuken 30 cm. hoger maakt. Voeg planchetten toe voor nog meer opbergruimte en een eigenwijze look.

 

Cabin/Wallo 350

Een combinatie van de twee series uit het ‘Barts Food Factory’ concept. Door een ‘Cabin’ en ‘Wallo’ te combineren, lukt het om een keuken samen te stellen van 350 cm breed.

Hierdoor wordt een speels lijnenspel gevormd waar veel werk-/ en opbergruimte ontstaat. Het is mogelijk om deze opstelling hoger uit te voeren tot 150 cm en bijvoorbeeld in spiegelbeeld te plaatsen.