CHESNEYS

tuinkachel, barbecue

Tegenwoordig plannen steeds meer mensen tijd en geld om hun tuin te transformeren tot een verlengstuk van het huis. Het enige dat hen ervan weerhield te genieten van hun nieuwe ruimte, was het onbetrouwbare weer. Ons nieuwe barbecue-ontwerp lost dit probleem op met de verwarmingsfunctie.

Onze buitenhaarden produceren weinig rook, verbruiken zeer weinig brandstof en zijn een veilige manier om buiten te leven en te genieten.

De HEAT-collectie biedt 3 kachels met dubbele functie, een geweldige verwarmingsoplossing en een ultramodern barbecuefornuis.

CHESNEYS - H600

H600 - CHESNEYS

De H600 biedt de hoogste kwaliteit eetervaring voor grote groepen vrienden en familie. Deze verwarmde barbecue is geschikt voor mensen met een grote buitenruimte en die zich regelmatig op grote schaal willen vermaken. Ze zullen het heerlijk vinden om hun gasten op elk moment van het jaar naar buiten te brengen.

CHESNEYS - H500

H500 - CHESNEYS

Een uniek controlesysteem en een zeer aantrekkelijk gebogen ontwerp zullen uw tuin of terras gegarandeerd versterken. Ontworpen om te integreren met uw tuinmeubelen, met een minimum aan ruimte om het gebruik van uw buitenruimte te optimaliseren, of het nu een patio, tuin of terras is.

CHESNEYS - h600

H400 - CHESNEYS

De H400 is een hoogwaardige barbecue en verwarming die is gemaakt voor mensen die niets liever willen dan de barbecue aanzetten voor een spontaan buitenfeestje of gewoon op zoek zijn naar manieren om hun kostbare buitenruimte meer te gebruiken. 

H600

Chesneys

Geniet van het plezer van de zomr gedurende het hele jaar

De H600 is ontworpen als een klassieke houtkachel, maar is bedoeld om buiten als terrasverwarmer te gebruiken. De grootste troef als buitenhaard is natuurlijk dat u kunt genieten van de gezellige kant en de schoonheid van de vlammen van het houtvuur. Met een raam van 48,5 cm breed en 39 cm hoog warmen de vlammen je niet alleen op, maar brengen ze ook sfeerverlichting in je terrassen en tuin. Bovendien heeft u, in tegenstelling tot een vuurpot, geen last van de dampen van uw H600 terrasverwarmer, aangezien deze via de schoorsteenpijp wordt afgevoerd.

De Chesneys H600 is ook een eersteklas barbecue die je 6 verschillende bereidingsmodi kunt gebruiken. U kunt natuurlijk het in hoogte verstelbare rooster gebruiken om vlees en bijgerechten op de klassieke manier te grillen. Dankzij de optionele accessoires, namelijk een pizzasteen en een wokadapter, gebruik je je H600 ook als pizzaoven of als kookplaat voor je wokbereidingen.

H500

Chesneys

Het ontwerp en design van de VG10 serie van Forged is ontstaan met inspiratie vanuit het messenland bij uitstek; Japan. Dit zie je onder andere terug in de overgang van het lemmet naar het heft. Deze serie is vernoemd naar de staalsoort die is gebruikt. Het Japanse VG10 staal zorgt voor een aangename hardheid van maar liefst 60 Rockwell. De messen zijn in 5 lagen gesmeed,

dit zorgt in subtiele mate voor die typische uitstraling zoals je dit ook bij damastmessen ziet. Door deze technieken zijn scherpheid en snij comfort verzekerd. De messen hebben een bijzonder heft gemaakt van luxueus wortelhout en worden geleverd met een bruin lederen messenschede. De luxe geschenkverpakking maakt het plaatje helemaal compleet.

H400

Chesneys

Iets minder luxe dan zijn zusjes, het model H500 en H600 buitenhaarden, is de H400 niettemin een formidabele terrasverwarmer en een luxe barbecue waarmee je 6 kookstanden kunt gebruiken.

 Aan de bovenkant een barbecue waarmee u 6 verschillende soorten gerechten kunt bereiden: bakken, braden, grillen, roken, pizzaoven en wok. Dankzij het waterdichte, geïsoleerde en holle deksel waardoor de warmte kan circuleren en de thermometer, kunt u uw kooktemperaturen gemakkelijk beheren door te spelen met de luchtinlaat van de kachel.

Als je klaar bent met koken, hoef je alleen maar het deksel te sluiten, de deflector te kantelen en een paar houtblokken toe te voegen om je H400 om te toveren in een krachtige terrasverwarmer.

Schrijf je in voor onze workshop

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons workshops te ontvangen.

Je bent met succes geabonneerd