FORGE ADOUR

Bakken op de Forge Adour plancha…
Een groeiend succes!

Koken à la plancha, is een keuken met Spaanse geur en roots. Spanje is de wieg van de plancha en het gebruik ervan gaat terug naar de negentiende eeuw, tijdens de volksfeesten. Je gebruikt de plancha voor bakken en braden met weinig vetstoffen. Heerlijk voor zowel vlees, vis, groenten, zelfs mosselen kan je er op klaarmaken. En weinig en snel kuiswerk is een extra motivatie tegenover de traditionele gas of houtskoolbarbecue.

Plancha Modern

De plancha Modern combineert design en innovatie. Resultaat een eenvoudig en toch elegant desing.

Plancha Premium

De Premium-plancha biedt een ongeëvenaard gebruikscomfort door technische eigenschappen, design en nieuwe functionaliteiten te combineren.

Forge Adour buitenkeuken

Bij Forge Adour kun je niet alleen terecht voor een degelijke placha. Je vindt er ook moduleerbare meubels waarmee jezelf uw buitenkeuken kan creëren.

 

Modern placha

De plancha’s uit de Modern-reeks zijn het toppunt van design en innovatie.
Ze stralen een sobere elegantie uit en zijn beschikbaar op zowel gas als elektriciteit.

Zoals elke topper heeft de Modern Placha van Forge Adour een bakplaat in geëmailleerd gietijzer, een onderstel in geëmailleerd staal en regelbare poten achteraan, een ingebouwde opvangbak met een inhoud van 1,2 liter zorgt voor de opvang van rest en jus, de bedieningsknoppen met geïntegreerde brander ontsteking bevinden zich aan de voorzijde.

De Modern placha is verkrijgbaar in drie formaten en twee uitvoeringen, geëmailleerd staal of inox.

De Modern placha is pas volledig met een in optie verkrijgbare kar.

Premium placha

Door technologie, design en nieuwe functionaliteiten te combineren, biedt de Premium plancha een weergaloos gebruiksgemak. Een buitengewoon hulpmiddel ten dienste van een keuken die dicht bij de essentie staat.

De Premium Placha van Forge Adour heeft een bakplaat in geëmailleerd gietijzer, een onderstel in geëmailleerd staal en regelbare poten achteraan, een ingebouwde opvangbak met een inhoud van 1,2 liter zorgt voor de opvang van rest en jus, de bedieningsknoppen met geïntegreerde brander ontsteking bevinden zich aan de bovenzijde.

De Premium placha’s zijn verkrijgbaar in drie formaten en twee uitvoeringen, geëmailleerd staal of inox.

De Premium placha is pas volledig met een in optie verkrijgbare kar.

Meubelen voor de buitenkeuken

Onze moduleerbare meubels zijn ontworpen met dezelfde veeleisendheid als onze plancha’s en grills. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden creëert u uw eigen buitenkeuken op maaat.

De keukenblokken zijn verkrijgbaar in drie types, standaard, met spoelbak of met laden en twee uitvoeringen, geëmailleerd staal of inox.