INDU plus

A new way of cooking

Genieten van het goede leven, uitgebreid aperitieven en gezellig buiten koken, daar houden we van bij indu+! Als op-en-top Belgisch outdoor merk, bieden we u een oplossing om comfortabel en in alle vrijheid buiten te koken. Ons recept is verfijnd en eenvoudig tegelijk: kwalitatieve, mobiele kookeilanden met een elegant design

waarvan je zelf de indeling en samenstelling bepaalt. Zo kies je het design van je nieuwe buitenkeuken en bieden we verschillende, passende inductiekookplaten aan zoals de indu+ multiflex, wok of teppanyaki. Voor liefhebbers van koken met gas, is er ook de gloednieuwe outdoor GazzGrill en met de indu+ Iceboy haal je een handige, mobiele bar en bijzettafel in huis. Keuze te over dus om buiten te koken en onvergetelijke momenten te creëren samen me

Cookboy

De CookBoy is zonder twijfel de Rolls Royce onder de indu+ trolleys.  Het stijlvolle ontwerp met mat zwart kader en teak afwerking oogt krachtig en elegant tegelijk maar biedt ook praktisch uitzonderlijk veel mogelijkheden. Zo kan je deze mobiele buitenkeuken uitrusten met zowel een inductiekookplaat, een GazzGrill of zelfs beide!

Gazzboy

GazzBoy staat voor totale vrijheid!  Je kan letterlijk overal grillen zonder de voorwaarde van beschikbaarheid van elektriciteit. Je rolt de trolley in de tuin, op het terras of aan het zwembad en zodra de gasfles is aangesloten kan het kookplezier beginnen! De GazzGrill biedt twee zones: een teppanyaki met een vlak oppervlak en een echte grill.

Tomboy

 De TomBoy buitenkeuken wordt gekenmerkt door strakke lijnen en stoere materialen: geborsteld roestvrij staal en teak van hoge kwaliteit. Alle elementen werden zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat deze trolley kan gecombineerd worden met verschillende kookplaten en accessoires naar keuze.

Serveboy

Stijlvolle trolley die wit gepoederlakt aluminium combineert met roestvrij staal en teak.tails. De ServeBoy dankt zijn frisse look aan de combinatie van wit gepoederlakt aluminium, roestvrij staal en massief teakhout. Door de afgeronde details oogt deze trolley erg elegant. Alle elementen werden zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat deze trolley kan gecombineerd worden met verschillende kookplaten en accessoires naar keuze.

Moicook by Induplus

Mobiele buitenkeuken MobiCook CROSSI: hip en handig! De nieuwe MobiCook trolleys zijn vervaardigd uit aluminium en combineren een elegant, jong en hip design met mobiliteit en gebruiksgemak. Je rolt de trolley overal heen en het principe is eenvoudig: ‘plug & cook or grill’.
 De trolley is gemakkelijk te verplaatsen, zodat u op iedere locatie kunt koken. De MobiCook Duo Grill is direct klaar voor gebruik en makkelijk schoon te maken

 

Iceboy Trolly

Je mobiele bar en bijzetmeubel in één!
De TomBoy buitenkeuken wordt gekenmerkt door strakke lijnen en stoere materialen: geborsteld roestvrij staal en teak van hoge kwaliteit. Alle elementen werden zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat deze trolley kan gecombineerd worden met verschillende kookplaten en accessoires naar keuze.

COOKBOY Trolley

 

 Het stijlvolle ontwerp met mat zwart kader en teak afwerking oogt krachtig en elegant tegelijk maar biedt ook praktisch uitzonderlijk veel mogelijkheden. Zo kan je deze mobiele buitenkeuken uitrusten met zowel een inductiekookplaat, een GazzGrill of zelfs beide! Je kan dus perfect grillen op gas en tegelijk een sausje of pasta bereiden op de kookplaat ernaast. Dit is uniek! Kies je uitsluitend voor inductiekookplaten, zijn er ook tal van combinatiemogelijkheden zodat je de opstelling helemaal naar eigen wens kan invullen. Verder biedt deze trolley heel wat opbergruimte, twee geïntegreerde messenhouders, drie lades, een snijplank en een beschermhoes. Zo bereid je buiten de meest heerlijke menu’s als een pro!
Qua look sluit deze CookBoy perfect aan bij de Iceboy.

Technische info

 • massieve, hoogwaardige teak
 • gepoederlakt aluminium mat zwart
 • 3 laden met soft-close geleiders
 • design wielen (2 incl. remfunctie)
 • 2 geïntegreerde messenhouders
 • beschermhoes inbegrepen
 • snijplank inbegrepen
Top

GAZZBOY Trolley

 Je kan letterlijk overal grillen zonder de voorwaarde van beschikbaarheid van elektriciteit. Je rolt de trolley in de tuin, op het terras of aan het zwembad en zodra de gasfles is aangesloten kan het kookplezier beginnen! De GazzGrill biedt twee zones: een teppanyaki met een vlak oppervlak en een echte grill. Zo heb je naar recepten toe heel wat flexibiliteit. Dankzij de vier branders heb je ook vier -apart in te stellen- temperatuurzones. Het design van de GazzBoy is sober en klassevol en biedt alles wat je van een buitenkeuken verwacht: een uitgestrekt werkblad, een ingebouwde messenhouder en 1 grote handige lade om materiaal op te bergen. Het kader in mat zwart gepoederlakt aluminium combineert prachtig met het massieve teakhout. 

Technische info

 • massieve, hoogwaardige teak
 • gepoederlakt aluminium mat zwart
 • 3 laden met soft-close geleiders
 • design wielen (2 incl. remfunctie)
 • 2 geïntegreerde messenhouders
 • beschermhoes inbegrepen
 • snijplank inbegrepen
Top

TOMBOY Trolley

De TomBoy buitenkeuken wordt gekenmerkt door strakke lijnen en stoere materialen: geborsteld roestvrij staal en teak van hoge kwaliteit. Alle elementen werden zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat deze trolley kan gecombineerd worden met verschillende kookplaten en accessoires naar keuze. Door snijplanken of containersets te plaatsen op de zijdelingse extensies kan het werkoppervlak vergroot worden. Dankzij de messenhouder heb je je messen en spatels altijd veilig bij de hand. Die wordt, samen met de snijplank en beschermhoes steeds standaard meegeleverd. De softclose geleiders zorgen ervoor dat de laden gemakkelijk en geruisloos sluiten. En met de RVS wielen met kogellagers en remfunctie, kunt u de trolley gemakkelijk verrollen. Bij blootstelling aan licht zal de teak zijn gekende grijze patine krijgen en perfect aansluiten bij ander teak buitenmeubilair.

Dit model is verkrijgbaar in 2 afmetingen: duo (100 cm, 2 laden) en ultimo (140 cm, 3 laden).

Technische info

 • massieve teak
 • geborstelde inox
 • zijdelingse extensies
 • beschermhoes inbegrepen
 • snijplank inbegrepen
 • messenhouder inbegrepen
 • flessenhouder inbegrepen
Top

SERVBOY Trolley

De ServeBoy dankt zijn frisse look aan de combinatie van wit gepoederlakt aluminium, roestvrij staal en massief teakhout. Door de afgeronde details oogt deze trolley erg elegant. Alle elementen werden zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat deze trolley kan gecombineerd worden met verschillende kookplaten en accessoires naar keuze. Door snijplanken of containersets te plaatsen op de zijdelingse extensies kan het werkoppervlak vergroot worden. De messenhouder wordt, net als de beschermhoes en snijplank, standaard meegeleverd. Zo heb je messen en spatels altijd en toch veilig bij de hand. De soft-close geleiders zorgen ervoor dat de laden gemakkelijk en geruisloos sluiten. En met de RVS wielen met kogellagers en remfunctie, kunt u de trolley gemakkelijk verrollen.

De trolley is verkrijgbaar in 2 afmetingen: een duo (100 cm breed, 2 laden) en een ultimo (140 cm, 3 laden).

Technische info

 • massief teakhout
 • gepoederlakt aluminium
 • geborstelde inox
 • zijdelingse extensies
 • beschermhoes inbegrepen
 • snijplank inbegrepen
 • messenhouder inbegrepen
 • flessenhouder inbegrepen
Top

Mobicook Trolley

 De nieuwe MobiCook trolleys zijn vervaardigd uit aluminium.en combineren een elegant, jong en hip design met mobiliteit en gebruiksgemak. Je rolt de trolley overal heen en het principe is eenvoudig: ‘plug & cook or grill’.

 Met de MobiCook Duo Grill maakt u de heerlijkste gerechten in uw eigen tuin! De trolley is gemakkelijk te verplaatsen, zodat u op iedere locatie kunt koken. De MobiCook Duo Grill is direct klaar voor gebruik en makkelijk schoon te maken.

De MobiCook Duo grill heeft een krachtige grillplaat met hi-light technologie inclusief touch control met timer en wekker. De trolley wordt geleverd met twee snijplanken en messenhouder van massief beukenhout, een lade voor bijvoorbeeld kruiden, een waterdichte beschermhoes en een stroomsnoer van 2,5 meter.

MobiCook Duo Grill is onderdeel van het merk Indu+. Op alle Mobicook producten zit een exclusieve garantie van 2 jaar.

Top

ICEBOY Trolley

Met deze stijlvolle trolley hou je je dranken deze zomer heerlijk fris. De ICEBOY kreeg een sober ontwerp en combineert zwart gepoederlakt aluminium met teak. De box met deksel houdt de inhoud uiterst koel omdat die dubbelwandig én geïsoleerd is. Je kan de ICEBOY gebruiken zonder en mét ijsblokjes. Vul je de koelbox helemaal, dan wordt het dus een reuze champagne emmer op wieltjes! Met het schuivende bovenvlak heb je royaal veel werkruimte en in gesloten positie wordt de bar een handig bijzetmeubel. De achterzijde biedt ruimte voor het opbergen van glazen en ook voor flessen, hapjes en kruiden is voldoende plaats voorzien. Na gebruik, kan je het water eenvoudig uit de bak laten lopen dankzij een tap onderaan de koelbox.

Kortom, ICEBOY is het ideale meubel voor heerlijk warme zomeravonden dat je ook de mogelijkheid biedt je cocktails te serveren in het bijzijn van je gasten. Geen showcooking dus maar wel “show-serving” of “show-shaking” als je cocktails maakt!

Technische info

 • Buitenafmetingen van de bar: 100 x 50 x 75 cm (gesloten) / 142,5 x 50 x 75 cm (open)
 • Binnenafmetingen van de koelbox: 31,7 x 31,7 x 35 cm > volume 35,2 liter
Top