OFYR

The art of outdoor cooking

Het nieuwe buitenkoken

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft.
Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Oudoor design voor alle seizoenen

De OFYR is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid, warmte, eten en vriendschap. De Ofyr is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving.
Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit kunstwerk in een warme, gastvrije plek voor zowel intieme culinaire avonden met vrienden en familie als wel grote buitenfeesten.

Gezellig samenzijn met vrienden

Net als een traditioneel kampvuur brengt de OFYR mensen samen.
De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een diameter van vier meter behaaglijke warmte af, waardoor ook ‘s winters buiten gekookt en gegeten kan worden.
Het innovatieve ronde ontwerp nodigt uit om gezamenlijk met vrienden en familie mooie lange avonden te beleven rondom de OFYR.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

De OFYR is zeer gemakkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur; even afnemen met een vochtige doek en de OFYR is weer klaar voor gebruik.
De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan, afdekken is niet nodig. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag.
En dankzij de drie modulaire delen is de OFYR eenvoudig verplaatsbaar. De drie delen kunnen afzonderlijk opgetild en verplaatst worden.

OFYR

The art of outdoor cooking

OFYR Classic en Storage

Ofyr in zijn zuiverste vorm. Ontworpen om zich in elke omgeving thuis te voelen. De Ofyr is gemaakt uit Corten staal en is zelfs wanneer het niet gebruikt wordt een prachtig kunstwerk.
De OFYR Classic is ook verkrijbbaar in zwarte uitvoering.

OFYR Island

Ofyr Island een alles in een combinatie. Het design van Ofyr en de functionaliteit voor het stockeren van het hout.
De OFYR Storage is ook verkrijbbaar in zwarte uitvoering

OFYR Tools

Alles wat je nodig hebt om te koken op de Ofyr, een oliekan in inox, een Spatula en drie cederhouten plankjes.
The Woodbag gemaakt van natuurlijk jutte, een stevige draagtas.

OFYR Tabl’O

Geniet van prachtige, zorgeloze avonden met de stijlvolle OFYR Tabl’O. Samen met familie en vrienden aan tafel een heerlijke maaltijd bereiden is heel eenvoudig met deze kookeenheid.

CLASSIC – STORAGE

Ofyr

OFYR Classic en storage.

 Ofyr in zijn zuiverste vorm. Ontworpen om zich in elke omgeving thuis te voelen.
De Ofyr is gemaakt uit Cortenstaal of zwartgelakt staal en is zelfs wanneer het niet gebruikt wordt een prachtig kunstwerk.

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit kunstwerk in een warme, gastvrije plek voor zowel intieme culinaire avonden met vrienden en familie als wel grote buitenfeesten

Verkrijgbaar in 85cm en 100cm, classic en storage.

Top

ISLAND

Ofyr

Een alles-in-één koektoestel dat een unieke stijl combineert met functionaliteit in één compact ontwerp dit is de  OFYR Island.

Vervaardigd van duurzaam Cortenstaal en beschikbaar in 85cm en 100cm plaat diameters bestaat dit OFYR kooktoestel uit een houtopslag, een dik teakhouten werkblad en een houder voor specerijen en accessoires. Het OFYR Island is uw complete buitenkeuken die u de ultieme beleving met familie en vrienden zal geven. De OFYR Island is ook verkrijgbaar in het zwart.

Top

BLACK COLLECTION

Ofyr

De Black collectie is met zijn trendy en gedistingeerde uiterlijk een duidelijke signatuur in iedere buitenomgeving. Steek hem aan en ieder buitenevenement wordt een speciale beleving. Vervaardigd van ruw staal met een zwarte hittebestendige coating.

Top

TOOLS

Ofyr

Na het OFYR kooktoestel ontwikkeld te hebben realiseerden wij ons hoe moeilijk het was om accessoires te vinden van vergelijkbare duurzaamheid, functionaliteit en esthetische vormgeving. Daarom hebben we besloten om grotendeels onze eigen accessoires te ontwerpen waarmee ons eigen pallet aan accessoires was ontstaan. Ieder stuk is gemaakt met dezelfde, consistente benadering van kwaliteit en veelzijdigheid. Tezamen maken zij koken met het OFYR kooktoestel een nog meer bevredigende en plezierige ervaring.

Top

TABL’O

Ofyr

Ofyr Tabl’O

Geniet van prachtige, zorgeloze avonden met de stijlvolle OFYR Tabl’O. Samen met familie en vrienden aan tafel een heerlijke maaltijd bereiden is heel eenvoudig met deze kookeenheid. Ga buiten aan de slag met kokosbriketten en snuif de verrukkelijke geuren op van groente-, vlees- of visgerechten. Om van te watertanden.

De Tabl’O wordt compleet geleverd met:

  • OFYR Fire Starter
  • OFYR Tool – Pook
  • Zak kokos kolen
  • Aanmaak blokjes

Je kunt op je balkon of in de tuin direct van start gaan met deze complete tafel BBQ kookeenheid.

Top