TUINMEUBELEN

Bij Het Buitenhuis te Dendermonde tuinmeubelen ontdekken is een gezellige ervaring. Diverse collecties staan voor je klaar om uit te proberen en te keuren ! Het Buitenhuis team geeft je met de glimlach deskundige begeleiding bij de aanschaf van uw nieuwe tuinset voor buitengebruik het hele jaar door .

BUITEN KOKEN

Buiten koken is gezellig met de vrienden en familie ontspannen lekker eten en drinken. Voor het barbecuen kan je werken met houtskool, hout, electriciteit of gas toestellen.

 

OUTDOOR LIVING

De naam BRUSTOR Outdoor Living is een bewuste keuze:
Deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is.

Een dagje thuis is een dagje vakantie…

WELLNESS

Een whirlpool, jacuzzi of massagebad in je tuin van Marquis is pure ontspanning, relaxatie en therapie.
Bij Het BuitenHuis vind je ook alles voor een Wellness bij jou thuis.

TUIN ACCESSOIRES

Soundsysteem voor de tuin, hangmatten, speciale designzetels, aparte decoratieve en originele spullen voor je tuin.

Het Buitenhuis in Dendermonde bestaat meer dan 20 jaar en
is in die tijd uitgegroeid tot een expert in outdoor wellness en outdoor beleving.

TUINMEUBELEN, PARASOLS, BUITENKEUKENS, BBQ’S & PLANCHA’S, WORKSHOPS JACUZZI’S, INFRAROODAUNA’S, TERRASOVERKAPPINGEN …

Je vindt het allemaal bij Het Buitenhuis. Kom gerust even langs in onze showroom. Kijk rustig rond of spreek een van onze medewerkers aan. Wij geloven sterk in persoonlijk advies en dat zijn geen loze woorden. Wij kijken samen met jou naar producten en oplossingen die een meerwaarde bieden aan jouw tuin en/of terras.
Een plaatsbezoek bij jou thuis is ook steeds mogelijk, zo zien we met welke ruimte we kunnen werken en welke opportuniteiten zich voordoen. Wij staan je graag bij in jouw zoektocht naar de ultieme buiten ervaring!