ROOSTR

buiten smaakt beter

ROOSTR Buitenkeukens

Roostr is opgericht vanuit passie voor koken, buitenleven en samenzijn met dierbaren. De verbinding die je krijgt wanneer je met vrienden en familie rond de tafel zit; er ontstaan nieuwe ideeën, goede gesprekken en onvergetelijke momenten.

Roostr staat voor kwaliteit leveren in de keuken, ook wanneer je kookt in de buitenlucht. Ze werken uitsluitend met duurzame materialen, en daardoor is jouw buitenkeuken verzekerd van een lange levensduur en tegelijk beschermd tegen alle typen weersomstandigheden. Zo kunt je een leven lang genieten van jouw eigen stijlvolle buitenkeuken.

Want buiten smaakt beter!

Waarom Roostr?

-Duurzaamheid: Onze modulaire buitenkeukens zijn ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland, waardoor tevens korte levertijden gehanteerd kunnen worden.
-Bestand tegen de elementen: Door de keuze voor enkel de beste materialen zijn de keukens bestand tegen water, vorst, wind en UV-straling.
-Hoog serviceniveau: Wij helpen jou graag de ultieme keuken voor buiten samen te stellen. We zijn erop gericht jouw verwachtingen te overtreffen.

ROOSTR

de magie van buiten koken

De magie van buiten koken

Buiten leven, koken en lekker eten verbindt ons. Omringd met dierbaren ontstaan nieuwe ideeën, vriendschappen en onvergetelijke momenten. Samen genieten van de mooiste ingrediënten en smaken verwerkt tot authentieke gerechten, dat is wat ons drijft.

De zoektocht naar de ultieme keuken voor buiten

Een bekend probleem tijdens het buiten koken: een gebrek aan werk- en opslag ruimte. Dit probleem ligt aan de basis van het ontstaan van het Rubix buitenkeukensysteem

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Het Rubix buitenkeukensysteem is ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Het systeem bestaat uit een hoogwaardige mix van materialen. De combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een lange levensduur.

ROOSTR RUBIX =  MODULAIR SYSTEEM

Bij het buitenkoken is het gebrek aan werk- en opslagruimte een veelvoorkomend probleem. Hier brengt de Roostr Rubix verandering in, ze ontwikkelde een modulaire buitenkeuken.

Je begint met één module (duo of singel). De Rubix is makkelijk in te richten naar kooktechniek en opbergruimte. De Rubix kun je door zijn modulair gegeven later nog perfect combinerenen en uitbreiden tot een perfecte buitenkeuken.

De Roostr Rubix keukenframes zijn gemaakt van roestvast en verzinkt staal De afwerking hiervan is een twee laags poedercoating. Deze buitenkeuken is in 2 modules verkrijgbaar: de single (76x75x90 of 76x75x94cm) en de duo (148x75x90 of 148x75x94cm).

Voor de inrichting van de Rubix heb je keuze uit verschillende werkbladen. Zo kun je kiezen voor een houten werkblad, een werkblad van roestvast staal of een blad van Dekton. Verschillende types kamodo’s kunnen ingebouwd worden.

De Rubix module kan voorzien worden van deurtjes in Faké hout aan de binnenzijde zijn er verschillende afwerking mogelijkheden.

Wil je toch nog buiten de lijntjes kleuren? Vraag het ons.