ROOSTR

de ultime keuken voor buiten

De ultieme keuken voor buiten

De Rubix keukenframes zijn gemaakt van een combinatie van roestvast en verzinkt staal. Het frame is afgewerkt met een drie laags poadercoating en in hoogte verstelbaar, zo staat je keuken altijd waterpas.

Universeel

Rubix ondersteunt verschillende soorten Kamado BBQ’s, zo werkt Rubix samen met alle gangbare maten van onder andere Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe en Grill Guru.

Modulair

Door verwisselbare inleg en opberg modules is Rubix modulair samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld een hittebestendig werkblad met een bakjes-set voor het veilig opbergen van je ingrediënten.

Uitbreidbaar

Rubix creëert extra werkruimte in een handomdraai, stabiel en op de juiste hoogte. De verschillende Rubix Frames zijn eenvoudig te koppelen zodat uitbreiden een fluitje van een cent is.

ROOSTR

de magie van buiten koken

De magie van buiten koken

Buiten leven, koken en lekker eten verbindt ons. Omringd met dierbaren ontstaan nieuwe ideeën, vriendschappen en onvergetelijke momenten. Samen genieten van de mooiste ingrediënten en smaken verwerkt tot authentieke gerechten, dat is wat ons drijft.

De zoektocht naar de ultieme keuken voor buiten

Een bekend probleem tijdens het buiten koken: een gebrek aan werk- en opslag ruimte. Dit probleem ligt aan de basis van het ontstaan van het Rubix buitenkeukensysteem

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Het Rubix buitenkeukensysteem is ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Het systeem bestaat uit een hoogwaardige mix van materialen. De combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een lange levensduur.

ROOSTR RUBIX =  MODULAIR SYSTEEM

Bij het buitenkoken is het gebrek aan werk- en opslagruimte een veelvoorkomend probleem. Hier brengt de Roostr Rubix verandering in, ze ontwikkelde een modulaire buitenkeuken.

Je begint met één module (duo of singel). De Rubix is makkelijk in te richten naar kooktechniek en opbergruimte. De Rubix kun je door zijn modulair gegeven later nog perfect combinerenen en uitbreiden tot een perfecte buitenkeuken.

De Roostr Rubix keukenframes zijn gemaakt van roestvast en verzinkt staal De afwerking hiervan is een twee laags poedercoating. Deze buitenkeuken is in 2 modules verkrijgbaar: de single (76x75x90 of 76x75x94cm) en de duo (148x75x90 of 148x75x94cm).

Voor de inrichting van de Rubix heb je keuze uit verschillende werkbladen. Zo kun je kiezen voor een houten werkblad, een werkblad van roestvast staal of een blad van Dekton. Verschillende types kamodo’s kunnen ingebouwd worden.

De Rubix module kan voorzien worden van deurtjes in Faké hout aan de binnenzijde zijn er verschillende afwerking mogelijkheden.

Wil je toch nog buiten de lijntjes kleuren? Vraag het ons.

Schrijf je in voor onze workshop

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons workshops te ontvangen.

Je bent met succes geabonneerd