RIZZ

Deurmat ontworpen voor de toekomst

RIZZ Deurmat

duurzaam design ontworpen voor de toekomst

Rizz ontwerpt tijdloze stukken die je bij je wilt houden, ongeacht hoe vaak je je huis opnieuw inricht of verhuist.
Daarom maakt RIZZ producten die de tand des tijds weerstaan en zelfs passen in verschillende stijlen en op verschillende plaatsen. Je overgeven aan luxe met een schoon geweten. Elk product is ontworpen om de milieu-voetafdruk te minimaliseren.

Productie en assemblage vinden plaats in de fabriek in Nijkerk, in het midden van Nederland. De tweede en derde generatie van de familie Zuiddam leidt het bedrijf dat is opgericht in 1941. Ervaren medewerkers houden een scherp oog op het productie proces.

De RiZZ deurmat heeft meer dan 10.000 tevreden gebruikers wereldwijd. In hippe steden als Oslo, Stockholm, Hamburg, Amsterdam, Antwerpen, Londen, Parijs, New York en alles daartussenin kom je de mat tegen.

New Standard

De deurmat die de toon zet voor alle andere. Een deurmat van RiZZ maakt uw entree praktisch en uitnodigend. Ook voor de achterdeur, juist daar loopt u zand uit de tuin naar binnen.

Urban deurmat

 Deze praktische oplossing past overal
en is zeer functioneel voor elke deur.
De Urban is verkrijgbaar in drie standaard maten en twee uitvoeringen.

Deurmat op maat

 De Bespoke van RIZZ wordt volledig op maat gemaakt ideaal voor in uw verzonken deurmat, de Bespoke kan ook geleverd worden met frame.

NEW STANDARD

Rizz

New Standard deurmat

De deurmat die de toon zet voor alle andere. Een deurmat van RiZZ maakt uw entree praktisch en uitnodigend. Ook voor de achterdeur, juist daar loopt u zand uit de tuin naar binnen. Sluit gegarandeerd aan bij uw voordeur, tuindeur of serre. Door de ongekende vuilafname, gebruiksgemak en het unieke design realiseert RiZZ haar ambitie; een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Door het optionele massieve teak profiel in de “NEW STANDARD” mat sluit de deurmat aan bij andere teakhouten producten in uw huis of tuin. U kunt het teakhout laten vergrijzen als u dat mooi vind of ervoor kiezen om met teakolie de warme uitstraling van het hout te conserveren.

De maten van de RiZZ matten zijn groter dan wat u gewend bent van een deurmat. Hierdoor passen ze beter bij uw deur.

Small : De mat van 90 cm breed sluit prachtig aan op een enkele deur.
Medium : 120 cm breedte is ideaal voor grote deuren.
Large : Door de breedte van 175 cm sluit deze mat goed aan bij openslaande tuindeuren.

URBAN

Rizz

Urban deurmat

Deze praktische oplossing past overal en is zeer functioneel voor elke deur.

Small : De mat van 90 cm breed sluit prachtig aan op een enkele deur.
Medium : 120 cm breedte is ideaal voor grote deuren.
Large : Door de breedte van 175 cm sluit deze mat goed aan bij openslaande tuindeuren.

BESPOKE

Rizz

Bespoke

 De Bespoke van RIZZ wordt volledig op maat gemaakt ideaal voor in uw verzonkendeurmat, de bespoke kan ook geleverd worden met frame en drie uitvoeringen.

BORSTELS

Rizz

Geniet meer van je vrije tijd met RIZZ borstels.

Maak je geen zorgen over de kleine ongemakken. Verzorg dat met deze stijlvolle bezem.

De RIZZ borstel is ontworpen om elegant om te gaan met zand en vuil. Het gemak van een goed ontworpen product houdt nooit op te verbazen.

Uitzonderlijke kwaliteit

Aluminium profielen gepoedercoat in antraciet. Stevige bezemsteel van teakhout.Zand en vuil worden opgevangen door de unieke dubbele borstel. Dit maakt de bezem zeer effectief.

Het hart van de bezem is de dubbele borstel. Ze kunnen eenvoudig worden vervangen. De eindkap beschermt de muren en meubels.

RiZZ produceert borstels sinds 1941. Met trots gemaakt in Nederland.