UMBROSA

Unique Shade Design

Umbrosa ‘Unique Shade Design’

Er is geen betere manier om te omschrijven waar Umbrosa voor staat. Umbrosa biedt een collectie klassevolle en flexibele schaduwoplossingen en parasols.
Paraflex, Ingenua, Icarus, Rimbou, Spectra, Eclipsum, Infina en Nauta.

Spectra

Met zijn unieke vorm biedt de Spectra een eindeloze waaier aan posities. Deze strakke parasol combineert de schoonheid van het vlakke ontwerp met de functionaliteit van het waaiersysteem.

Eclipsum

Blikvanger en schaduwmaker in één. Al van bij het ontwerp van de Eclipsum was schaduw niet het enige doel.
De Eclipsum is een designobject met alle troeven van een functionele parasol.

Infina

De Infina parasol staat voor rust en eenvoud. Zonder het drukke kluwen van baleinen en baleinhouder, is de Infina een pareltje van pure esthetiek.

Ingenua

Ook wanneer grotere oppervlakken van schaduw moeten voorzien worden, biedt Umbrosa een oplossing op mensenmaat. Dankzij het ingenieuze schuifsysteem van de Ingenua schaduwzeilen kunt u het zeil gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving.

Paraflex

Niets overtreft de veelzijdigheid van het menselijk lichaam. Voor de Paraflex lieten we ons dan ook inspireren door de wendbaarheid en stevigheid van de menselijke arm. Een plaatsbesparende parasol – zonder voet en zonder paal.

Icarus

Met de Icarus slaat Umbrosa twee vliegen in één klap. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen we een parasol die terzelfder tijd ook dienst doet als windscherm.

SPECTRA

 Umbrosa

Spectra tuinparasol

Met zijn unieke vorm biedt de Spectra een eindeloze waaier aan posities. Deze strakke parasol combineert de schoonheid van het vlakke ontwerp met de functionaliteit van het waaiersysteem. Dankzij dit systeem vouwt u de parasol niet verticaal maar horizontaal dicht. Een uniek en hedendaags concept.
De Spectra is een ontwerp van Dirk Wynants bekend als trendsetter in de wereld van outdoor meubelen.

De spectra is verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen.


SPECTRA UX

 Umbrosa

Spectra UX

Maak kennis met de Spectra UX collectie van Umbrosa: 4 unieke modellen, gebaseerd op 5 unieke verhalen. Elk model is een prachtige combinatie van kleuren, stoffen en materialen gecombineerd met ultiem gebruiksgemak en ergonomie. De parasols verfijnen de uitstraling van elke outdoor setting.

Onze inspiratie hebben we gehaald uit de strakke en verfijnde architectuur, het levendige en grillige van de natuur, het warme en zachte uit de mediterraanse cultuur en tot slot het verfrissende van de zee en de golven.

Spectra UX Architecture

De Architecture zweefparasol is de meest neutrale en strakke vrijhangende parasol van de vier. Hij is gebaseerd op de terugkerende grijstinten gebruikt in de meest moderne outdoor omgevingen. Een sober model, maar daarom zeker niet minder luxueus. Er is gespeeld met de terugkerende vormgeving van vierkante elementen om zo binnen de strakke moderne omgevingen te passen. De focus ligt hier op het uitpuren: terug naar de essentie! Een heel duidelijke taal met zo weinig mogelijk verschillende elementen en enkel pure materialen. De trendy consument met oog voor detail, op zoek naar perfectie, zal deze parasol perfect integreren in zijn of haar wereld.

Spectra UX Architecture Full Black

De Spectra UX Architecture Full Black is zoveel meer dan een zwarte parasol. Hij is gebaseerd op de Spectra UX Architecture en heeft dezelfde functionaliteiten. De zwevende parasol past niet alleen bij  zwarte accenten of tuinmeubelen, hij geeft ook een moderne touch aan een groene omgeving met veel hout en warme elementen. Deze zijhangende 3m parasol kan zowel subtiel & discreet zijn als schitteren in eender welke outdoor omgeving!

Spectra UX Nature

Het is duidelijk dat er vandaag de dag een veel grotere nood is aan “connectie” met de natuur door de steeds hogere aanwezigheid van stress. De NATURE parasol sluit hier volledig bij aan. De combinatie van het “linnen” Sunbrella parasoldoek met het groene frame en de houten plaat van de base zorgen voor een instant “destress” ervaring. De NATURE zweefparasol is een aanvulling op de hedendaagse outdoor meubelen waarbij hout een centrale rol speelt.

Spectra UX Culture

De etnische invloeden vinden we steeds meer terug in het outdoor gebeuren. Kleuren en speelse vormen zijn niet langer enkel voor accessoires. De Culture parasol met bruin-rode en roze tinten is de fleurigste parasol van de collectie. Het is een showstopper en eye-catcher voor de creatieve durvers onder ons. Door het vormelement van de afgeronde hoeken van de base door te trekken naar het doek en door de stof van het doek te hergebruiken rond de base, creëeren we niet alleen eenvoud maar ook speelsheid binnen het product. Hierdoor kan de locatie variëren van een hippe trendy rooftop bar tot een down to earth ingetogen resort of een leuke, kleurrijke stadstuin. Het kan allemaal!

Spectra UX Marine

Een parasol is pas echt belangrijk bij mooi weer en zonnige temperaturen. Onze gedachten glijden dan al snel af naar zon, zee, strand, zwembad,… Deze parasol vindt dan ook zijn inspiratie in de golven van de zee. Bij deze parasol spelen we met 2 doeken waarbij het onderste doek de luchtigheid en zachtheid van de golven weergeeft, een symbool voor de schuimkopjes op de golven.

ECLIPSUM

Umbrosa

Eclipsum tuinparasol

Blikvanger en schaduwmaker in één. Al van bij het ontwerp van de Eclipsum was schaduw niet het enige doel.
De Eclipsum is een designobject met alle troeven van een functionele parasol. De grote, sierlijke ring met opgespannen zonnescherm zorgt voor een verleidelijk artistiek schouwspel en verkwikkende schaduw.

INFINA

Umbrosa

Infina tuinparasol

De Infina parasol staat voor rust en eenvoud. Zonder het drukke kluwen van baleinen en baleinhouder, is de Infina een pareltje van pure esthetiek.
Het visueel zeer rustgevende effect zorgt voor een clean design dat alle ballast van de klassieke stokparasol overboord gooit.

IGENUA

Umbrosa

Ingenua tuinzeil

 Ook wanneer grotere oppervlakken van schaduw moeten voorzien worden, biedt Umbrosa een oplossing op mensenmaat. Dankzij het ingenieuze schuifsysteem van de Ingenua schaduwzeilen kunt u het zeil gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving. De sobere lijnen en moderne vormen van de Ingenua worden gecombineerd met uitstekende prestaties op het vlak van windbestendigheid.

PARAFLEX

Umbrosa

Paraflex tuinparasol

Niets overtreft de veelzijdigheid van het menselijk lichaam. Voor de Paraflex lieten we ons dan ook inspireren door de wendbaarheid en stevigheid van de menselijke arm. Een plaatsbesparende parasol – zonder voet en zonder paal – die u de mogelijkheid biedt schaduw te maken waar u het wilt met één, twee of meerdere parasols, in functie van uw behoeften. De lichte en compacte Paraflex biedt maximale schaduw en is bijzonder windbestendig.

ICARUS

Umbrosa

Icarus tuinparasol

 Met de Icarus slaat Umbrosa twee vliegen in één klap. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen we een parasol die terzelfder tijd ook dienst doet als windscherm. De Icarus omarmt en beschermt. Hij creëert de veilige geborgenheid van een cocon, terwijl u volop kunt genieten van het mooie weer.

Schrijf je in voor onze workshop

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons workshops te ontvangen.

Je bent met succes geabonneerd