UMBROSA

Unique Shade Design

Umbrosa ‘Unique Shade Design’

Er is geen betere manier om te omschrijven waar Umbrosa voor staat. Umbrosa biedt een collectie klassevolle en flexibele schaduwoplossingen en parasols.
Paraflex, Ingenua, Icarus, Rimbou, Spectra, Eclipsum, Infina en Nauta.

Spectra

Met zijn unieke vorm biedt de Spectra een eindeloze waaier aan posities. Deze strakke parasol combineert de schoonheid van het vlakke ontwerp met de functionaliteit van het waaiersysteem.

Eclipsum

Blikvanger en schaduwmaker in één. Al van bij het ontwerp van de Eclipsum was schaduw niet het enige doel.
De Eclipsum is een designobject met alle troeven van een functionele parasol.

Infina

De Infina parasol staat voor rust en eenvoud. Zonder het drukke kluwen van baleinen en baleinhouder, is de Infina een pareltje van pure esthetiek.

Ingenua

Ook wanneer grotere oppervlakken van schaduw moeten voorzien worden, biedt Umbrosa een oplossing op mensenmaat. Dankzij het ingenieuze schuifsysteem van de Ingenua schaduwzeilen kunt u het zeil gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving.

Paraflex

Niets overtreft de veelzijdigheid van het menselijk lichaam. Voor de Paraflex lieten we ons dan ook inspireren door de wendbaarheid en stevigheid van de menselijke arm. Een plaatsbesparende parasol – zonder voet en zonder paal.

Icarus

Met de Icarus slaat Umbrosa twee vliegen in één klap. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen we een parasol die terzelfder tijd ook dienst doet als windscherm.

SPECTRA

 Umbrosa

Spectra tuinparasol

Met zijn unieke vorm biedt de Spectra een eindeloze waaier aan posities. Deze strakke parasol combineert de schoonheid van het vlakke ontwerp met de functionaliteit van het waaiersysteem. Dankzij dit systeem vouwt u de parasol niet verticaal maar horizontaal dicht. Een uniek en hedendaags concept.
De Spectra is een ontwerp van Dirk Wynants bekend als trendsetter in de wereld van outdoor meubelen.

De spectra is verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen.


ECLIPSUM

Umbrosa

Eclipsum tuinparasol

Blikvanger en schaduwmaker in één. Al van bij het ontwerp van de Eclipsum was schaduw niet het enige doel.
De Eclipsum is een designobject met alle troeven van een functionele parasol. De grote, sierlijke ring met opgespannen zonnescherm zorgt voor een verleidelijk artistiek schouwspel en verkwikkende schaduw.

INFINA

Umbrosa

Infina tuinparasol

De Infina parasol staat voor rust en eenvoud. Zonder het drukke kluwen van baleinen en baleinhouder, is de Infina een pareltje van pure esthetiek.
Het visueel zeer rustgevende effect zorgt voor een clean design dat alle ballast van de klassieke stokparasol overboord gooit.

IGENUA

Umbrosa

Ingenua tuinzeil

 Ook wanneer grotere oppervlakken van schaduw moeten voorzien worden, biedt Umbrosa een oplossing op mensenmaat. Dankzij het ingenieuze schuifsysteem van de Ingenua schaduwzeilen kunt u het zeil gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving. De sobere lijnen en moderne vormen van de Ingenua worden gecombineerd met uitstekende prestaties op het vlak van windbestendigheid.

PARAFLEX

Umbrosa

Paraflex tuinparasol

Niets overtreft de veelzijdigheid van het menselijk lichaam. Voor de Paraflex lieten we ons dan ook inspireren door de wendbaarheid en stevigheid van de menselijke arm. Een plaatsbesparende parasol – zonder voet en zonder paal – die u de mogelijkheid biedt schaduw te maken waar u het wilt met één, twee of meerdere parasols, in functie van uw behoeften. De lichte en compacte Paraflex biedt maximale schaduw en is bijzonder windbestendig.

ICARUS

Umbrosa

Icarus tuinparasol

 Met de Icarus slaat Umbrosa twee vliegen in één klap. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen we een parasol die terzelfder tijd ook dienst doet als windscherm. De Icarus omarmt en beschermt. Hij creëert de veilige geborgenheid van een cocon, terwijl u volop kunt genieten van het mooie weer.