Fermob

Zomer. Zon. Een terras. Genieten. Je kan ervoor richting Frankrijk reizen, maar je kan het Franse tuinmeubilair ook gewoon in je eigen tuin plaatsen en zowat hetzelfde effect scoren. 

Fermob klinkt als een specialist in metaal en dat was het oorspronkelijk ook. Hoogwaardig aluminium was tot 1989 hun corebusiness en dat bleek een goede basis voor kwaliteitsvol en duurzaam buitenmeubilair. Zeker toen de Fransen steeds vaker met gereputeerde designers in zee gingen. Het levert tuinsets op die je zowat op maat en naar wens kan samenstellen. Wel een armleuning, net niet, stapelen of plooien … je hoeft eigenlijk nooit echt te kiezen.

Waar Fermob voor 1989 noodgedwongen vooral aluminiumkleurig moest werken, gaan ze sindsdien voor een overdaad aan kleurkeuzes: standaard beschik je over een palet met maar liefst 24 verschillende varianten. Tel daar de talloze accessoires zoals place-mats, tuinverlichting, bloembakken, tapijten … bij en je weet dat je bij Fermob alles vindt om je tuin in een zomers, Frans terras om te toveren.