Vondom

Design, design, design! Vondom schreeuwt het bijna uit. Ze willen dan ook een voorhoede vormen, met dynamische, nieuwsgierige en vindingrijke designers. Voor dynamische, nieuwsgierige en vindingrijke klanten.

Geen kleine ambitie, maar wie van stijltrends houdt en die graag vertaalt ziet in kwaliteitsvolle tuinmeubelen, is hier wel op de juiste plaats. De dialoog tussen de omgeving en de vorm van het meubel wordt vanuit een nieuwe dimensie bekeken. De kleinste en meest eenvoudige ruimte of tuin krijgt op die manier een uitzonderlijk uitzicht en unieke stijl, de nodige glamour en bravoure.

Vondom wil je het leven in handen laten nemen, wil laten voelen dat we hier zijn om te genieten en wil je omringen met schoonheid. Ze spreken van een levenswijze en doen beroep op heel uiteenlopende designers om die ideeën te vertalen naar tastbare ontwerpen, maar dat maakt hen niks uit zolang de passie voor vormen en cultuur er is.

Elk stukje meubilair wordt op die manier ‘Vondom’. Een manier om zich uit te drukken, toekomstgericht, opvallend, duurzaam, uniek. De voorhoede van wat misschien nog komt.