MARQUIS ATV 

The Ultimate Spa Experience

Een zwemspa voor de hele familie het hele jaar door.

Blijf gans het jaar in conditie met de Marquis ATV Swimspa, hij zal een belangrijke partner worden in jouw dagelijkse conditietraining. Zwemmen in zijn krachtige regelbare tegenstroom brengt je in top conditie zonder je lichaam echt veel te belasten. De Marquis ATV is veel compacter dan een gewoon zwembad waardoor hij beter kan ingepland worden op de beschikbare ruimte. De plaatsing en installatie is dan ook minder ingrijpend dan bij grotere zwembaden.
Het gekende Vortex  filteringsysteem van Marquis Spa zorgt ook bij de Swimpa voor kristalhelder water, dat zeer eenvoudig te onderhouden is. Ook werd er gekozen voor de beproefde full-foam isolatie techniek van Marquis die de energiekost tot een minimum beperkt.

Marquis ATV 17 Kona

Ontdek de perfecte Marquis spa die bij uw levensstijl past.
De marquis spa is ontworpen voor een perfecte beleving “ the ultimate hot tub experience ”.
Elke spa uit de Signature serie van Marquis is een staaltje van perfecte schoonheid, met zijn krachtige prestaties kan hij worden voorzien van de geavanceerde hydrotherapie. Elk Spa uit deze serie heeft zijn unieke eigenschap en kenmerk zodat je zeker de perfecte spa vindt die bij u past.

Marquis ATV 17 Sport

De nieuwe Marquis spa VECTOR21 zet een nieuwe norm in hydromassage. Controle en veelzijdigheid ongeëvenaard door het nieuwe VOLT systeem (Vector-Laminar Optimized Therapie). De krachtige prestatie word geleverd door de nieuwe Jetpod, deze levert een liniare stroming en geeft geen wervelingen of cross-stomen in het water, dit resulteert in een perfecte hydro-massage.

Marquis ATV Swimspa

Features and benefits

Top