MARQUIS SPA

The Ultimate Spa Experience

Wie wil er nu niet een spa of jacuzzi in de tuin of bijgebouw?

Hierbij wil je ook de zekerheid en goed advies bij de aankoop van uw “Ultime Marquis Spa”

Marquis spas uit Oregon, USA produceert sinds 1980 originele en topkwaliteit massagebaden, degelijkheid, originaliteit, bedrijfszekerheid, eenvoudig en economisch in gebruik. Een vertrouwensmerk met tradite, wereldwijd gerespecteerd en gewaardeerd door tienduizenden gebruikers. Een product waar je tientallen jaren kan van genieten.

Wij hebben een constante stock van Marquis spas en een voorraad onderdelen rechtstreeks geleverd uit de V.S. Kom ons testen en beoordelen, wij bieden u veel kwaliteit, design, degelijkheid, comfort, sublieme massage, waarborg en service na verkoop.

Ontdek jacuzzi’s met Topkwaliteit van Marquis !

Marquis Signature

UOntdek de perfecte Marquis spa die bij uw levensstijl past.
De marquis spa is ontworpen voor een perfecte beleving “The Ultimate Hot Tub Experience ”.
Elke spa uit de Signature serie van Marquis is een staaltje van perfecte schoonheid, met zijn krachtige prestaties kan hij worden voorzien van de geavanceerde hydrotherapie. Elk spa uit deze serie heeft zijn unieke eigenschap en kenmerk zodat je zeker de perfecte spa vindt die bij u past.

Marquis Vector 21

De nieuwe Marquis spa VECTOR21 zet een nieuwe norm in hydromassage. Controle en veelzijdigheid ongeëvenaard door het nieuwe VOLT systeem (Vector-Laminar Optimized Therapie). De krachtige prestatie wordt geleverd door de nieuwe Jetpod, Deze levert een liniare stroming en geeft geen wervelingen of cross-stomen in het water, dit resulteert in een perfecte hydro-massage.

Marquis Celebirty

De hot tubs van Celebrity Elite zijn voorzien van roestvrijstalen jetranden voor een luxueuze uitstraling, een grote filter en energiezuinig schuim. Optionele functies zijn onder meer een geïntegreerd sanitaire systeem voor extra waterzuiveringsbehandeling, plus volledige schuimisolatie om het water warm te houden en de bedrijfskosten laag te houden.

Marquis ATV Swimspa

Blijf gans het jaar in conditie met de Marquis ATV Swimspa, hij zal een belangrijke partner worden in jouw dagelijkse conditietraining. Zwemmen in zijn krachtige regelbare tegenstroom brengt je in topconditie zonder je lichaam echt veel te belasten. De Marquis ATV is veel compacter dan een gewoon zwembad waardoor hij beter kan ingepland worden op de beschikbare ruimte.

SIGNATURE

Marquis Spa

In de ” Signature” collectie van Marquis Spa vind je de beste technologie en recentste verbetering in spa land. Reeds sinds 1980 innoveert Marquis Spa uit Oregon ( V.S.) hun jacuzzi’s. De evolutie van de laatste jaren is enorm. Mede door de grote vraag naar deze kwaliteitsspa’s is er ruimte om te investeren in technologie, maar vooral ook in design, ergonomie en ecologie. De nieuwe vormen, zowel van interieur als exterieur, bevallen de huidige klanten. Gespecialiseerd in effectieve massage voor voeten, benen, onderrug, schouders en nek laten de Marquis klanten een daadwerkelijk verschil aanvoelen met andere grote merken die dit niet kunnen aanbieden, of die jetstralen hebben die echt pijn doen na enkele minuten. Ontdek hier de beste jacuzzi modellen uit Amerika.

Marquis Signature

Features and benefits

HK ™ Jets en hydromassage

Hydro Kinetic (HK) -jets zijn het toppunt van prestaties van de Marquis Signature. De overweldigende stroomsnelheid van HK ™ 40-jets doet je pijn verdwijnen. Met verstelbare en uitwisselbare HK ™ 16, HK ™ 12 en HK ™ 8 jets om je hydrotherapie-ervaring fijn af te stemmen. Een combinatie van gerichte jets, multipoort-jets en draaiende jets leveren rustgevende hydromassage in elke massagestoel. Met gigantische Geyser-jets beschikbaar op geselecteerde modellen (Wish, Epic, Reward).

HOT ZONES ™ leveren gerichte massage

High Output Therapy ™ (HOT) -zones zorgen voor een maximale waterstroom naar de doelzones van het lichaam. Door middel van de 3-2-1 Zone Control ™ knop wordt een grote waterstroom naar speciale jetgroepen geleid in de massagestoelen gericht op schouder-, rug-, been- en voetzones. HOT Zones masseren dieper en effectiever zonder irritatie te veroorzaken.

3-2-1 ZONE CONTROL ™ -knoppen maken het makkelijk

Signature 3-2-1 Zone Control ™ -knoppen zijn eenvoudig te bedienen en hebben een krachtig effect. Ze regelen de waterstroom naar één of meer massagestoelen of sturen de volledige stroom naar HOT-zones voor gerichte hydro-therapie. Systemen met meerdere pompen krijgen de flexibiliteit van meerdere 3-2-1 zoneregelkleppen waardoor elk zitgedeelte de waterstroom onafhankelijk kan geregeld worden.

Top

VECTOR 21

Marquis Spa

In de ” Signature” collectie van Marquis Spa vind je de beste technologie en recentste verbetering in spa land. Reeds sinds 1980 innoveert Marquis Spa uit Oregon ( V.S.) hun jacuzzi’s. De evolutie van de laatste jaren is enorm. Mede door de grote vraag naar deze kwaliteitsspa’s is er ruimte om te investeren in technologie, maar vooral ook in design, ergonomie en ecologie. De nieuwe vormen, zowel van interieur als exterieur, bevallen de huidige klanten. Gespecialiseerd in effectieve massage voor voeten, benen, onderrug, schouders en nek laten de Marquis klanten een daadwerkelijk verschil aanvoelen met andere grote merken die dit niet kunnen aanbieden, of die jetstralen hebben die echt pijn doen na enkele minuten. Ontdek hier de beste jacuzzi modellen uit Amerika.

Marquis Vector21

Features and benefits

Jetpods en speciale massagezetels

Vector21 Jetpods zijn de belichaming van veelzijdigheid. Conal Jetpods, Directional Jetpods en Orbital Jetpods zijn voorgeconfigureerd in speciale massagestoelen om Deep-Tissue Massage, Relaxation Massage, Shiatsu Massage of Swedish Massage te bereiken.

VOLT ™ -SYSTEEM levert optimale doorstroming

Door het Vector-Optimized Laminar Therapy ™ (VOLT ™) -systeem levert de Vector21 serie verbluffende prestaties. Het debiet van de pomp optimaliseert de waterstraal zo verkrijgt me een lineaire stroming zonder kruisstromen of draaikolken. Het eindresultaat is een  diepere massage van spierweefsel zonder pijn of irritatie te veroorzaken.

V3 regelventielen

Eenvoudig te begrijpen en te bedienen Variabele Velocity-kleppen (V 3 ) ™ is het flow-control-systeem van de Vector21.  Deze regelt de waterstroom van 0 tot 100 procent naar de  specifieke stoelen. Tussen drie en vijf
V 3- regelventielen zijn beschikbaar, afhankelijk van welk bubbelbad u kiest.

Top

CELEBRITY

Marquis Spa

De hot tubs van Celebrity Elite zijn voorzien van roestvrijstalen jetranden voor een luxueuze uitstraling, een grote filter en energiezuinig schuim. Optionele functies zijn onder meer een geïntegreerd sanitaire systeem voor extra waterzuiveringsbehandeling, plus volledige schuimisolatie om het water warm te houden en de bedrijfskosten laag te houden. Wil je wat meer? Geniet van optionele Twilight ™ multipoint LED- verlichting. Je kunt ook een goed uitziende, instaptrede en omkasting krijgen om het uiterlijk van je Marquis Spa Celebtity aan te kleden.

Standaard Celebrity-bubbelbaden passen perfect bij uw levensstijl met functies en systemen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Maar als u een verbeterde therapie en voorzieningen wilt ervaren, dan is een Elite-versie uw ticket naar de rode loper! Zoek je inspiratie op voor goed, schoon, Amerikaans gemaakt plezier!

Marquis Celebrity Elite

Features and benefits

Century II jets en Elite Hyromassage

Century II-jets zijn het summum van ontspanning, roestvrijstalen jetranden voegen extra bling toe aan de Elite uitvoering. Verfijn uw hydromassage met verstelbare en verwisselbare jets. Verschillende jetcombinaties – inclusief directionele, multipoort en roterende jets – leveren zalige hydrotherapie op elke massagestoel. Een kolossale Whitewater-4 ™ -jet is beschikbaar op geselecteerde modellen.

MARQUIS High-Flow theraphie

Door zo veel mogelijk water bij lage druk af te leveren, bereiken de hot tubs van Marquis een diepe spierpenetratie zonder huidproblemen. In plaats van zich te voelen als puntige vingernagels die in je huid graven, waardoor een jeuk of een branderig gevoel ontstaat, voelt de high flow-therapie van Marquis aan als de gewichtige handpalmen van een ervaren masseuse. Alle hot tubs van Celebrity Elite profiteren van deze elegante benadering van hydrotherapie, met een verscheidenheid aan modellen en opties.

Flow Control

Afhankelijk van welke type Celebrity u kiest kan de waterstroom naar een of beide zijden van de spa worden geleid door middel van een regelknop. Dit biedt veelzijdigheid op basis van het aantal mensen. Bij modellen met twee pompen levert elke pomp één kant van de hot tub waardoor de noodzaak voor een regelklep wordt vervangen en één pomp.

Top

ATV SWIMSPA

Marquis Spa

Een zwemspa voor de hele familie het hele jaar door.

Blijf gans het jaar in conditie met de Marquis ATV Swimspa, hij zal een belangrijke partner worden in jouw dagelijkse conditietraining. Zwemmen in zijn krachtige regelbare tegenstroom brengt je in top conditie zonder je lichaam echt veel te belasten. De Marquis ATV is veel compacter dan een gewoon zwembad waardoor hij beter kan ingepland worden op de beschikbare ruimte. De plaatsing en installatie is dan ook minder ingrijpend dan bij grotere zwembaden.
Het gekende Vortex  filteringsysteem van Marquis Spa zorgt ook bij de Swimpa voor kristalhelder water, dat zeer eenvoudig te onderhouden is. Ook werd er gekozen voor de beproefde full-foam isolatie techniek van Marquis die de energiekost tot een minimum beperkt.

Top